DSpace Repository

ТҮЙЕ СҮТІНЕН ЖАСАЛҒАН БАЛМҰЗДАҚ САПАСЫ

Show simple item record

dc.contributor.author Мұстафаева, Қ.Ə.
dc.contributor.author Айтжанова, И.Н.
dc.date.accessioned 2021-06-11T04:53:47Z
dc.date.available 2021-06-11T04:53:47Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4009
dc.description.abstract Мақалада түйе сүтінен жасалған балмұздақтың кейбір түрлері сынамаға алынып, оның қасиеттері, құрамы, сапасы, сонымен қатар ауылшаруашылық өнімдеріне қойылатын стандарт талаптарға сəйкестігі зерттеу бойынша нəтижелері келтірілген. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Publisher of Kostanay Regional University named after Akhmet Baitursynov en_US
dc.title ТҮЙЕ СҮТІНЕН ЖАСАЛҒАН БАЛМҰЗДАҚ САПАСЫ en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account