DSpace Repository
ТҮЙЕ СҮТІНЕН ЖАСАЛҒАН БАЛМҰЗДАҚ САПАСЫ
Login
DSpace Home
→
Сборники и материалы конференций
→
Материалы международной студенческой научно-практической конференции
→
«ПОКОЛЕНИЕ НЕЗАВИСИМОСТИ: ЦЕННОСТНЫЕ ОРИЕНТИРЫ И ПЕРСПЕКТИВЫ»
→
СЕКЦИЯ 3. ЖАРАТЫЛЫСТАНУ МЕН АӨК ДАМЫТУДЫҢНЕГІЗГІ ЖАЛПЫ ҒЫЛЫМИ ТЕНДЕНЦИЯЛАРЫ / ОСНОВНЫЕ ОБЩЕНАУЧНЫЕ ТЕНДЕНЦИИ В РАЗВИТИИ ЕСТЕСТВОЗНАНИЯ И АПК
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ТҮЙЕ СҮТІНЕН ЖАСАЛҒАН БАЛМҰЗДАҚ САПАСЫ
Мұстафаева, Қ.Ə.
;
Айтжанова, И.Н.
URI:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4009
Date:
2021
Abstract:
Мақалада түйе сүтінен жасалған балмұздақтың кейбір түрлері сынамаға алынып, оның қасиеттері, құрамы, сапасы, сонымен қатар ауылшаруашылық өнімдеріне қойылатын стандарт талаптарға сəйкестігі зерттеу бойынша нəтижелері келтірілген.
Show full item record
Files in this item
Name:
2021-konf-stud-ma ...
Size:
271.0Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
СЕКЦИЯ 3. ЖАРАТЫЛЫСТАНУ МЕН АӨК ДАМЫТУДЫҢНЕГІЗГІ ЖАЛПЫ ҒЫЛЫМИ ТЕНДЕНЦИЯЛАРЫ / ОСНОВНЫЕ ОБЩЕНАУЧНЫЕ ТЕНДЕНЦИИ В РАЗВИТИИ ЕСТЕСТВОЗНАНИЯ И АПК
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register