DSpace Repository

ТАҒАМ ӨНІМДЕРІНДЕГІ БЕЛОКТАРДЫ САНДЫҚ АНЫҚТАУ ӘДІСТЕРІ

Show simple item record

dc.contributor.author Қазамбай, А.С.
dc.date.accessioned 2021-06-04T07:45:06Z
dc.date.available 2021-06-04T07:45:06Z
dc.date.issued 2020-04-22
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3832
dc.description.abstract Қазіргі экологиялық жағдай нашарлап тұрған заманда тағам өнімдері анализіне көп көңіл бөлінеді. Сондықтан тағам өнімдері анализінің қолжетімді әдістемелерін таңдап алып, оларды диплом жұмыстарын жазуда пайдалану жұмысы жоғары оқу орнында актуальді. Бұл мақалада тағам өнімдеріндегі белоктарды сандық анықтау әдістеріне сипаттама беріліп, сол әдістердің біреуі бойынша белоктарды анықтау әдістемесі келтірілді. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute en_US
dc.subject белоктар en_US
dc.subject сандық анықтау en_US
dc.subject Къельдаль әдісі en_US
dc.title ТАҒАМ ӨНІМДЕРІНДЕГІ БЕЛОКТАРДЫ САНДЫҚ АНЫҚТАУ ӘДІСТЕРІ en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account