DSpace Repository

ТАҒАМ ӨНІМІ ҚҰРАМЫНДАҒЫ КӨМІРСУЛАРДЫ САНДЫҚ АНЫҚТАУ

Show simple item record

dc.contributor.author Жəли, Б.М.
dc.contributor.author Таурбаева, Г.У.
dc.date.accessioned 2021-06-04T06:55:45Z
dc.date.available 2021-06-04T06:55:45Z
dc.date.issued 2020-04-22
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3817
dc.description.abstract Қазіргі кезде мектеп оқушыларымен ғылыми жұмыс ұйымдастырып, өткізуге көп көңіл бөлінеді. Сондықтан тағам өнімдері анализінің қолжетімді әдістемелерін таңдап алып, оларды мектеп мұғалімдеріне ұсыну жұмысы актуальді. Бұл мақалада кейбір азық-түлік өнімдерінің құрамындағы көмірсулардың мөлшерін сандық анықтаудың әдістемелік жолдары көрсетілген. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute en_US
dc.subject тамақтану en_US
dc.subject көмірсулар en_US
dc.subject энергия en_US
dc.subject крахмал en_US
dc.subject жеміс-жидектер en_US
dc.subject бал en_US
dc.subject фруктоза en_US
dc.subject зертханалық жұмыс en_US
dc.subject фотоэлектроколориметрия en_US
dc.title ТАҒАМ ӨНІМІ ҚҰРАМЫНДАҒЫ КӨМІРСУЛАРДЫ САНДЫҚ АНЫҚТАУ en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account