dc.contributor.author | Жəли, Б.М. | |
dc.contributor.author | Таурбаева, Г.У. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-04T06:55:45Z | |
dc.date.available | 2021-06-04T06:55:45Z | |
dc.date.issued | 2020-04-22 | |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3817 | |
dc.description.abstract | Қазіргі кезде мектеп оқушыларымен ғылыми жұмыс ұйымдастырып, өткізуге көп көңіл бөлінеді. Сондықтан тағам өнімдері анализінің қолжетімді әдістемелерін таңдап алып, оларды мектеп мұғалімдеріне ұсыну жұмысы актуальді. Бұл мақалада кейбір азық-түлік өнімдерінің құрамындағы көмірсулардың мөлшерін сандық анықтаудың әдістемелік жолдары көрсетілген. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute | en_US |
dc.subject | тамақтану | en_US |
dc.subject | көмірсулар | en_US |
dc.subject | энергия | en_US |
dc.subject | крахмал | en_US |
dc.subject | жеміс-жидектер | en_US |
dc.subject | бал | en_US |
dc.subject | фруктоза | en_US |
dc.subject | зертханалық жұмыс | en_US |
dc.subject | фотоэлектроколориметрия | en_US |
dc.title | ТАҒАМ ӨНІМІ ҚҰРАМЫНДАҒЫ КӨМІРСУЛАРДЫ САНДЫҚ АНЫҚТАУ | en_US |
dc.type | Article | en_US |