dc.contributor.author | Әбілмажін, М.С. | |
dc.contributor.author | Акмуллаева, А.С. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-04T06:30:26Z | |
dc.date.available | 2021-06-04T06:30:26Z | |
dc.date.issued | 2020-04-22 | |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3810 | |
dc.description.abstract | Қазақстанның негізгі астық егетін аймақтарынан алынған соя сорттарының химиялық құрамын ақуыз, крахмал және майлылығы бойынша зерттеу нәтижелері келтірілген. Ақуыздардың, ылғалдылықтың және майлылық деңгейі анықталды. Зерттеу нәтижелері дәнді дақылдардың тағамдық құндылығы жоғары сорттарын анықтауға мүмкіндік берді. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute | en_US |
dc.subject | Соя | en_US |
dc.subject | сорттар | en_US |
dc.subject | тұқым | en_US |
dc.subject | вегетациялық кезеңі | en_US |
dc.subject | өнімділік элементтері | en_US |
dc.title | СОЯ ДАҚЫЛЫ СОРТТАРЫНЫҢ ЕГІСТІК САПАСЫ МЕН ТҰҚЫМЫ САПАСЫН БАҒАЛАУ | en_US |
dc.type | Article | en_US |