DSpace Repository

СОЯ ДАҚЫЛЫ СОРТТАРЫНЫҢ ЕГІСТІК САПАСЫ МЕН ТҰҚЫМЫ САПАСЫН БАҒАЛАУ

Show simple item record

dc.contributor.author Әбілмажін, М.С.
dc.contributor.author Акмуллаева, А.С.
dc.date.accessioned 2021-06-04T06:30:26Z
dc.date.available 2021-06-04T06:30:26Z
dc.date.issued 2020-04-22
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3810
dc.description.abstract Қазақстанның негізгі астық егетін аймақтарынан алынған соя сорттарының химиялық құрамын ақуыз, крахмал және майлылығы бойынша зерттеу нәтижелері келтірілген. Ақуыздардың, ылғалдылықтың және майлылық деңгейі анықталды. Зерттеу нәтижелері дәнді дақылдардың тағамдық құндылығы жоғары сорттарын анықтауға мүмкіндік берді. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher PUBLISHINGS of Kostanay State Pedagogical Institute en_US
dc.subject Соя en_US
dc.subject сорттар en_US
dc.subject тұқым en_US
dc.subject вегетациялық кезеңі en_US
dc.subject өнімділік элементтері en_US
dc.title СОЯ ДАҚЫЛЫ СОРТТАРЫНЫҢ ЕГІСТІК САПАСЫ МЕН ТҰҚЫМЫ САПАСЫН БАҒАЛАУ en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account